donderdag 27 februari 2014

KookLunchClubje

Er is een clubje opgericht met een aantal mensen die van koken, lekker eten én gezelligheid houden. Het is de bedoeling dat we thuis een gerecht voorbereiden of helemaal afmaken, meenemen naar één van de deelnemers thuis en het daar gezamenlijk aan een gezellig gedekte tafel gaan eten. Zo kunnen we recepten uitwisselen en genieten van elkaars kookkunsten. Dit keer was het thema Limburg en de volgende keer Italië.
 
We begonnen met een pittig koud soepje van worteltjes en sinaasappelsap.
 



Daarna gingen we aan de sla, niet zomaar sla, er was een heerlijke dressing bij gemaakt, gebrande cashewnoten, gedroogde abrikozen, heel fijn gesneden witte kool en worteltjes en kippenmaagjes maar die liet ik voorbij gaan.
 
 
Tussen de gangen werd er in de keuken aan de volgende gang gewerkt.
 

 Rudolf zag een gitaar staan en liet even horen wat hij al had geleerd in de afgelopen weken.
 
 

 
De gitaar is van Marcel, Rudolf kijkt jaloers toe ;-) Over een tijdje kan jij dat ook hoor Rudolf, gewoon flink blijven oefenen!
 

 
Na dit muzikaal intermezzo was het tijd voor mosterdsoep.
 

 
Hierna kwam het hoofdgerecht op tafel; zuurvlees één van rundvlees gemaakt en de ander van paardenvlees, appelcompote, frietjes en zelfgemaakte mayonaise.
 

 Daarna was het dessert aan de beurt; rijstevlaai, perzikenvlaai en yoghurtijs.
 
 



Thee, koffie en een borrel toe.
 


Willem sloot de zeer geslaagde middag af met een prachtig pianospel!
 
 


 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten