woensdag 1 februari 2012

Ratatouille quiche met geitenkaas.


Dit recept gaan wij op het menu zetten voor de gasten.
  Vrienden van ons waren 'proefkonijn' en ze hebben het goedgekeurd.
Om meer mensen van deze heerlijke quiche te laten genieten volgt hieronder het recept.

*Deeg voor hartige taart 
*Een courgette in blokjes
*Een halve rode paprika in blokjes
*4 eieren
*200 ml crème fraîche
*Een blikje tomatenpuree
*Een rolletje geitenkaas
Verwarm de over op 180 graden.
Bekleed de vorm met het deeg en prik er met een vork gaatjes in daarna zo'n 8/10 minuten in de oven laten garen. Bak de courgette en de paprika met eventueel een fijn gesneden uitje 3 minuten op hoog vuur. Schep de groenten op het deeg. Klop de eieren los met de tomatenpuree, de crème fraîche, peper en zout. Schenk dit over het groentemengsel en leg de in plakjes gesneden geitenkaas erop.


Bak ongeveer 45 minuten.
Je kunt de quiche een dag van tevoren maken en dan afgedekt in de koelkast bewaren. Verwarm 20 min. in de oven op 160 graden maar koud is het ook erg lekker.




Bon appétit!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten